Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu Gazilerlerle buluştu; Unutulmaz anılar paylaşıldı!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı Mustafa Dağ ve kahraman gazilerle bir araya geldi.

       

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı ve gazilerle samimi buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Dernek Başkanı Mustafa Dağ ve gaziler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Vali Kumbuzoğlu, Dernek Başkanı Mustafa Dağ ve kahraman gazilerle samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, gazilerin fedakarlıkları ve ülkeye verdikleri hizmetler vurgulandı. Vali Kumbuzoğlu, gazilerin önemli rolünü vurgulayarak onlara olan şükranlarını iletti.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada;  “Bizler aziz şehitlerimizin bu topraklara döktükleri kanları sayesinde bu topraklarda hür yaşıyoruz. Allah mekanlarını cennet eylesin. Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarını unutmamak ve onlara destek olmak amacıyla buradayız. Devlet olarak şehit aileleri ve gazilere her zaman yanlarındayız. Onların her türlü ihtiyacını karşılamak, onlara moral ve motivasyon sağlamak en öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi.

Haber: Fatma Altınok