Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Eskil’deki İlkokulların Açılışında Eğitim Rüzgarı Estirecek!

Hayırseverler Tarafından Yaptırılan İlkokulların

Hayırseverler Tarafından Yaptırılan İlkokulların Açılış Törenine Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu Onur Konuğu Olacak.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil ilçesindeki Hürmüz – Mustafa Mutlu İlkokulu ve Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nun açılış programına katılarak, hayırseverlerin desteklediği eğitim projelerine onur verecek.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, ilimizin Eskil ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan Hürmüz – Mustafa Mutlu İlkokulu ve Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nun açılış programına katılacak. Vali Kumbuzoğlu’nun bu anlamlı etkinliğe katılımı, bölgedeki eğitim projelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

Açılış programı, 09 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00’da Hürmüz – Mustafa Mutlu İlkokulu’nda başlayacak. Ardından, saat 11.30’da Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nda devam edecek. Program, Hürriyet Mahallesi Köşk Yaylası’nda bulunan Hürmüz – Mustafa Mutlu İlkokulu’nda başlayacak ve Merkez Mahallesi TOKİ Evleri Cad. adresindeki Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nda son bulacak.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun bu etkinlikteki katılımı, bölgedeki eğitim kalitesinin artırılması ve çocukların daha iyi bir gelecek için eğitim olanaklarına erişiminin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Aksaraylılar, Vali Kumbuzoğlu’nun etkinlikteki onur konuğu olarak hayırseverlerin desteklediği eğitim projelerine verdiği destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber : Fatma Altınok