Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, “Devletimizin tüm imkânları ile milletimizin hizmetindeyiz”

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Açık Kapı birimi tarafından oluşturulan “Halk Günü” kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Vali Kumbuzoğlu, “Devletimizin tüm imkânları ile milletimizin hizmetindeyiz” dedi.
Aksaray Valiliği Açık Kapı birimi tarafından yürütülen bir proje olan “Halk Günü” Aksaraylı vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, çözüm bulma yolunda istişarelerde bulunuyor. Aksaray Valisi olarak göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halk günü kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.
Aksaraylı vatandaşların halk gününde istek ve ihtiyaçlarına kulak veren Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, vatandaşların sorunlarına karşılık vermek adına kolları sıvadı. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, tek tek istek ve taleplerini dinledi.
Vatandaşların istek ve sorunlarına yönelik çözüm bulmak adına neler yapılacağı konusunda istişarelerde bulundu. Aksaraylı halk tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Vali Kumbuzoğlu, “Devletimizin tüm imkânları ile milletimizin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok