Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, çarşı esnafıyla birlikte

Aksaray’a yeni göreve gelen

Aksaray’a yeni göreve gelen Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, tebrik ziyaretleri devam ederken çarşı esnafını yakından tanımak adına çarşı esnafıyla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Aksaray Valisi olarak atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, çarşı esnafıyla bir araya gelerek hasbihal etti. Vali Kumbuzoğlu’na çarşı esnafı ziyaretinde; İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Hacı Ali Büber, Emniyet İl Müdürü Murat Kolcu eşlik etti.

     

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray şehrine ve insanına hizmet etmek amacıyla göreve gelmesiyle birlikte kısa sürede ziyaretlerle ve esnaf halkıyla görüşmeye başlayarak taşımaya başladı.
Aksaray ilk valilik görevi olan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray şehrini ve vatandaşlarını tanıma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Aksaray vatandaşları ve çarşı esnafıyla bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, vatandaşlarla olan sıcak görüntüleri kameralara yansıdı.
Vali Kumbuzoğlu, Aksaray halkını yakından tanımak amacıyla çarşı esnafı ziyaretinde bulundu. Aksaray halkı tarafından merak edilen yeni Vali Kumbuzoğlu, vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet etti.
Haber: Fatma Altınok