Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu başkanlık etti; Aksaray’ın asayişi için bir araya gelindi

Aksaray’da İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Kamu düzeninin sağlanması, güvenlik önlemlerinin değerlendirilmesi ve kentteki güncel asayiş olaylarının ele alınması amacıyla yapılan toplantıya, ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Aksaray’da İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu

Toplantıda, Aksaray’ın huzur ve güvenliği için alınan önlemler gözden geçirilirken, suç ve suçluyla mücadelede yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Trafik güvenliği, narkotikle mücadele, kaçakçılık ve asayiş olaylarına yönelik yapılan operasyonlar da masaya yatırıldı. Yetkililer, vatandaşların güvenliği için denetimlerin ve önleyici tedbirlerin artırılacağını belirtti.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu düzeninin korunması adına ilgili birimlerin koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğini vurgulayarak, huzur ve güvenliği sağlamak için kararlılıkla hareket edileceğini ifade etti. Toplantının sonunda, alınan kararların sahada etkin bir şekilde uygulanması için ilgili kurumlara gerekli talimatlar verildi.

Ağustos Gerçe