Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ankara’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ankara ziyareti sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Vali Kumbuzoğlu, burada TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek maksadı ile şehir dışına çıkmıştı. Kırıkkale ile ziyaretlerine başlayan Vali Kumbuzoğlu, buradaki ziyaretlerinin ardından Ankara’ya gitti. Ankara ziyareti sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti. Ankara’da gerçekleşen görüşmede hasbihal eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Vali Kumbuzoğlu, Aksaray hakkında istişarelerde bulundu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ziyaretinden ötürü Vali Kumbuzoğlu’na teşekkür ederken, Vali Kumbuzoğlu da ağırlamalarından ötürü Numan Kurtulmuş’a teşekkürlerini iletti.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Ankara’da bulunan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu TBMM 29’uncu Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında hasbihal eden Mustafa Şentop ve Vali Kumbuzoğlu nazik ziyaretlerinden ve karşılamalarından ötürü teşekkürlerini iletti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve 29. TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu buradaki ziyaretlerinin ardından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine giderek üniversite rektörü Prof. Dr. Naci Bostancı’yı ziyaret etti. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür eden Vali Kumbuzoğlu, Ankara’daki bir dizi ziyaretini Hacı Bayram Veli Rektörü’nün ardından tamamlamış oldu.

Haber: Ağustos Gerçe