Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu; Aksaray ve Nevşehir turizmi için güçlerini birleştiriyor!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na önemli bir ziyaret gerçekleşti. Vali Kumbuzoğlu’nu Nevşehir Turist Rehberleri Odası Başkanı Özay Onur ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan makamında ziyaret etti.

Vali Kumbuzoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette, Aksaray ve Nevşehir arasında kültürel turizm faaliyetleri görüşüldü.

Aksaray’ın kültürel açıdan zenginliğine değinen İl Kültür Müdürü Doğan, Nevşehir ile Aksaray arasında kültürel değerlere hakkında bilgiler verdi.

Nevşehir de Aksaray’da turizm alanında yürütülen çalışmaları değerlendiren heyet, turizm faaliyetlerini arttırmaya ve daha fazla turisti ağırlama kapasitesini genişletmeye yönelik istişarelerde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’ın kültürel ve turizm değerlerinin ülke geneline ve dünyaya yayılması için çalışmalar gerçekleştirmesi gerektiğini belirtti.

Ziyaretin sonunda ise hediye takdim edilerek, Vali Kumbuzoğlu, ziyaretlerinden ötürü Nevşehir Turist Rehberleri Odası Başkanı Özay Onur’a ve İl Müdürü Mustafa Doğan’a teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok