Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Aile Hekimleri Derneği’nin programına katıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray Aile Hekimleri Derneği tarafından düzenlenen programa katılım sağladı. Vali Kumbuzoğlu’na eşi canan Kumbuzoğlu’da eşlik etti.

Aksaray Aile Hekimleri Derneği’nin tertip ettiği programda, aile hekimleri Aksaray iline yaptıkları çalışmaları aktararak, aile hekimlerinin sorun ve beklentilerini dinledi.

“Bizler için çok kıymetlisiniz” diyen Vali Kumbuzoğlu, Aksaray halkına sağlamış oldukları katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’da sağlık alanında hizmet veren aile hekimlerine halka yönelik sağladıkları ve vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Aksaray Aile Hekimleri Derneği’ tarafından organize edilen programda Vali Kumbuzoğlu, “Bizler için çok kıymetlisiniz. Fedakarlığınıza şahit ve minnettarız. Her zaman yanınızdayız” ifadesini kullanarak Aile hekimlerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Aksaray Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr.Şenol Atakan’ın önderliğinde hazırlanan toplantıya, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, eşi Canan Kumbuzoğlu, Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve dernek üyeleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok