Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Köy kahvehanesinde; Çay bahane sohbet şahane!

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Yeşilova’da köy kahvehanesini ziyaret ederek, köy halkıyla samimi bir ortamda sohbet etti. Çoğunluğunu emeklilerin oluşturduğu sohbet halkasında, sıcak ve samimi anlar yaşandı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, köy ve belde ziyaretleri kapsamında Yeşilova köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Kumbuzoğlu, burada  köy kahvehanesini ziyaret etti. Bir ağacın gölgesinde, köy halkıyla bir araya gelen Kumbuzoğlu, burada sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti.

Vali Kumbuzoğlu’nun ziyaret ettiği köy kahvehanesinde çoğunluğunu emekli kişilerin oluşturduğu bir sohbet halkası vardı. Kumbuzoğlu, köy halkıyla selamlaşıp, onların çaylarına ortak oldu ve uzun süre hasbihal etti. Ziyaret esnasında, köy halkının sorunları dinlendi, talepler ve öneriler alındı.

Kumbuzoğlu, köy halkıyla yaptığı sohbetlerde, köy yaşamının zorluklarını ve güzelliklerini paylaştı. Köyde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kumbuzoğlu, gelecekteki projeler hakkında da halkı bilgilendirdi.

Köy kahvehanesinde yapılan bu samimi buluşma, köy halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Halk, Vali Kumbuzoğlu’nun sıcak tavırları ve samimi sohbetleri sayesinde kendilerini daha değerli hissettiklerini belirttiler.

Vali Kumbuzoğlu, köy kahvehanesinde geçirdiği vakitten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, benzer ziyaretlere devam edeceğini ve köy halkının her zaman yanında olacağını belirtti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun köy kahvehanesine gerçekleştirdiği ziyaret, köy halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu tür ziyaretlerin, halkla devlet arasında kurulan sıcak ve samimi bağların güçlenmesine katkı sağladığı gözlemlendi.

Fatma Altınok