Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Hamza Aydoğdu, Sosyal Medyada En Çok Etkileşim Alan 1’inci Vali Seçildi

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Türkiye’deki 81 İl Valisi Arasında Sosyal Medyada zirvede yer aldı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Türkiye’nin dört bir yanındaki valilerin sosyal medya performanslarının değerlendirildiği raporda zirveye çıktı. Dijital gözlemcilik faaliyetleri yürüten Teleskop tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran ayında gerçekleştirilen analizler sonucunda Vali Aydoğdu, sosyal medya platformlarında aldığı etkileşimlerle Türkiye’deki 81 ilin valisi arasında birinci oldu.

Sosyal medya platformlarında aktif olan ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan Vali Hamza Aydoğdu’nun Facebook, Instagram ve Twitter hesapları incelenerek yapılan sıralamada, ilimiz Aksaray’ın valisi, etkileşim alan 1’inci vali olarak öne çıktı. Vali Aydoğdu’nun paylaştığı video içeriklerinin izlenme istatistiklerinin 1 milyonu aştığı da raporda yer aldı.

Sosyal medya platformlarındaki etkileşimlerinin yanı sıra Vali Aydoğdu’nun takipçi sayısı da oldukça dikkat çekici. Haziran ayı içerisinde toplam 636.000 takipçiye ulaşan Vali Aydoğdu, bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aksaray, Türkiye’de nüfusa göre 46. sırada yer almasına rağmen Vali Hamza Aydoğdu’nun sosyal medya platformlarında elde ettiği büyük başarı, ilin tanınırlığına önemli katkı sağladı. Sosyal medya gözlemcileri, Türkiye’de insanların %85’inin sosyal medya kullanıcısı olmasının etkileşimin her kurum için önemli bir gerçek olduğunu vurguluyor. Dijitalleşme ile birlikte tüm işlemlerin artık dijital platformlarda gerçekleşeceği düşüncesi de, Vali Aydoğdu’nun sosyal medya başarısının önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Vali Hamza Aydoğdu’nun sosyal medya performansı, Aksaray’ı ve ilçelerini tanıtmak, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak, proje ve faaliyetleri duyurmak için etkili bir araç olarak değerlendiriliyor. Vali Aydoğdu’nun bu başarısı, günümüz dünyasında sosyal medyanın ve dijital platformun ne kadar önemli olduğunu hatırlatırken, ilimize olan ilgiyi de artırması bekleniyor.

Haber Ağustos Gerçe