Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Hamza Aydoğdu, Kutlu Köylülerle bir araya geldi

Vali Hamza Aydoğdu, Kutlu

Vali Hamza Aydoğdu, Kutlu Köylülerle bir araya geldi

Kutlular çalışkan insanlardır

 

Kutlu köyünü ziyaret eden Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Muhtar İdris Kaçar ve köylüler ile bir araya geldi. Vali Hamza Aydoğdu, Kutlu ile Hamidiye alaca arasındaki yolun yapılması müjdesini verdi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Kutlu köyünü ziyaret ederek Kutlu Köyü Muhtarı İdris Kaçar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kutlu köylüler ziyaret esnasında Vali Hamza Aydoğdu’dan Kutlu köyü ile Hamidiye Alaca arasındaki yolun asfaltlanmasını istedi. Bu yolun köyü Organize Sanayi Bölgesi, Yeni Sanayi Sitesi ve Aksaray Üniversitesi’ne bağladığını ifade eden vatandaşlar, “OSB, Yeni Sanayi Sitesi ve üniversiteye gidenler bu yolu kullanıyor. Bu yıl mesafeyi yaklaşık 20- 25 kilometre kadar kısaltıyor.” dedi.

Vali Aydoğdu, bu yolun yapılacağının sözünü vererek, “Ayrıca Kutlu köyü içme suyu hattı ihalesini de yaptık. Onaylanır onaylanmaz başlayacağız ve 70 gün içerisinde tamamlayacağız. Gençlerin bizden talep ettiği halı sahanın da yapımına başladık.” dedi.

Vali Aydoğdu, Kutlu Köyünün halı saha talebi ile Muhtarlık binasının bakımı ile çocuk parkındaki eksikliklerinde giderileceği müjdesini verdi.

Deprem bölgesinde görevli olduğu esnada Aksaray’dan bin tır yardım geldiğinin de altını çizen Aydoğdu, “Yardımlar içerisinde Kutlu köylülerinde yardımları vardı. Kutlu köylülerin her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu biliyorum. Bu durumun her zaman da aynı şekilde devam edeceğinden eminim.” diyerek Kutlu köylülere teşekkür etti. Daha sonra Vali Hamza Aydoğdu, eski geleneklerin yaşatılmasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak çocuklara el öptürüp harçlık dağıttı. Haber: Avni KURU