Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Gençlere Meydan Okudu; Detaylar Haberimizde..

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu iftar programı için gittiği Ortaköy İlçesinde üniversite öğrencileri bir süre sohbet etti. Öğrencilerin talepleri olacağını ancak daha geniş bir zamanda görüşmek istediklerini belirterek Vali Kumbuzoğlu’nu çaya davet etmeleri üzerine, kendisinin Karadenizli olduğunu hatırlatarak çayı çok sevdiğini davetlerini seve seve kabul ettiğini ifade ederek ‘Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak’ diyerek yanıtladı.

Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksek Okulu ev sahipliğinde geleneksel olarak düzenlenen; şehit aileleri, gaziler ve yetim çocuklar için düzenlenen iftar programı sonrası okul öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu; KYK öğrenci yurtlarında öğrenci buluşmaları yaptıklarını gençlerin sorun ve ihtiyaçlarını birlikte istişare ederek değerlendirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin daha geniş bir zamanda görüşme taleplerini ileterek; ‘Sizi çaya davet ediyoruz. Bizim de sorun ve ihtiyaçlarımız var. Sayın Valim hep beraber değerlendirelim’ sözleri üzerine Vali Kumbuzoğlu;

‘Gençler bizim yarınımız. Gençlerden gelen başımız gözümüz üstüne. Ama bizim de isteklerimiz olacak. Sayın Rektörümüz ile davetinizi seve seve kabul ediyoruz. Ben çayı çok seviyorum. O zaman çaylar demli olsun belli ki sohbet koyu olacak ’diyerek Ramazan Bayramı sonunda Ortaköy Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile buluşma için sözleştiler.

Haber Merkezi