Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali başkanlığında toplantı, Aksaray’daki güvenlik önlemleri masada

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş ve Güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıda Aksaray’da yürütülen asayiş çalışmaları ele alındı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valiliği tarafından düzenli olarak yapılan asayiş ve güvenlik toplantısı kapsamında Aksaray’daki güvenlik önlemlerinin artırılması ve vatandaşlara huzurlu bir ortamın sunulması amaçlanıyor. Suç oranlarının en aza indirilmesi hedefiyle gece gündüz demeden yürütülen çalışmalar görüşülüyor.

Bu kapsamda Aksaray Valisi başkanlığında yapılan toplantıya İl Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer, İl Emniyet Müdürü Bekir Demir  katılım sağladı. Toplantı kapsamında Aksaray’da vatandaşlara huzurlu ve güvenli bir ortamın sunulması içi gerçekleşen çalışmalar ele alındı. Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında Aksaray Valisine bilgiler vererek gerekli önlemlerin alındığını ve alınmaya devam edeceğini belirtti.

İl genelinde refahın artırılması ve suç oranlarının en aza indirilmesi kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda hedeflenen çalışmalar görüşüldü.

Fatma Altınok