Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu önderliğinde OSB Yönetim Kurulu toplandı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu önderliğinde Sultanhanı OSB Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleşti. Toplantıya, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Sultanhanı Kaymakamı Serkan Ala, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

2021 yılında Aksaray’ın 2. Organize Sanayi Bölgesi olarak kurulan Sultanhanı OSB, Aksaray Valisi Aydoğdu önderliğin müteşebbis yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Türkiye’nin üretimine katkı sağlamak ve sanayi kenti olmak için çalışmalar yürüten heyet, toplantı esnasında yapılan çalışmalara değinerek, Aksaray’ın üreten bir şehir olması yolunda çalışmalar istişare edildi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu önderliğinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Aksaray Valiliği Binasında gerçekleşen toplantıda; Aksaray’ın sanayi gücüne yönelik çalışmalara değinen heyet, üretime daha çok istihdam olması için değerlendirme de bulundu. Yurt dışına yapılan ihracatların görüşüldüğü ortam oldu. Son yıllarda OSB yapılan çalışmalar ve yatırımlar sonucunda Aksaray ülke ve dünya geneline açılmaya başlamıştı. Birçok fabrikanın üretime katkı sağlıyor olmasına değinildi. Aksaray’daki OSB çalışan sayısını arttırarak ekonomide kalkınma sağlanıyor.

OSB’de birçok firmanın Aksaray’dan yurt dışına üretim yaparak, ihracatı arttırması dış ticareti de güçlendirmeye başladı. Aksaray’ın üreten bir şehir olması yönünde her alanda çalışmaların yürütülmesine devam ediliyor.

Haber: Fatma Altınok