Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu, Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odasını ziyaret etti

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin’i ziyaret etti.

Vali Aydoğdu’ya ziyareti esnasında; Tarım İl Müdürü Bülent Saklav, Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş ve oda üyeleri eşlik etti.

Aksaray Valisi Aydoğdu, Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Tekin ile görüşme yaptı. Görüşme esnasında Başkan Tekin ve oda üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ailelerin genellikle çocuklarının masa başı işlerde yer alamsını isterken çıraklık eğitiminde oran düşüyor. Çıraklık eğitimi ile gençler meslek sahibi olabilmeleri adına bir fırsat yakalıyor. Vali Aydoğdu ziyaret esnasında çıraklık eğitimine olan rağbet hakkında bilgiler aldı.

Aksaray’da sanayi esnafının haklarını korumaya yönelik yapılan çalışmalar değerlendirilirken, esnaf halkının istek ve talepleri de alındı. Vali Aydoğdu Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Tekin ile görüşmesi esnasında Aksaray’da sanayi esnafları hakkında bilgi aldı.

Aksaray’da istihdamın arttırılması yönünde yoğun çalışmalar gerçekleştiren Vali Aydoğdu, kalifiye elaman bulunmasında, çıraklık eğitimlerinde Aksaray halkını daha çok teşvik etmek amacıyla yürütülen çalışmalara değindi.

Haber: Fatma Altınok