Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu, köy ziyaretlerinde

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, köy ziyaretleri kapsamında Ortaköy- Çatin köyünü ziyaret etti.
Vali Aydoğdu’ya ziyareti esnasında, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, Aksaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ali Rıza Sözeriyim ve birim amirleri eşlik etti.
Ortaköy- Çatin köyünü ziyareti esnasında köy halkı ile bir araya gelen Vali Aydoğdu, köy halkın istek ve taleplerin dinledi. Aksaray Valisi Aydoğdu, sık sık halkla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyerek hızlı ve etkili çözüm bulmak adına çalışmalar yürütüyor. Köy ziyaretleri kapsamında Çatin köy halkıyla bir araya gelen Vali Aydoğdu, köy halkın taleplerini alarak hızlı ve etkili çözüm bulmak adına istişarede bulundu.
Ortaköy –Çatin köy halkı Vali Aydoğdu’yu sıcak ve samimi karşılaması kameralara yansıdı. Vali Aydoğdu, köy halkının istek ve sorunlarına hızlı çözümler bulma yolunda halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Vali Aydoğdu, Çatin köyünü gezerek, Çatin köyünde eksik olan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşme yaptı.
Haber: Fatma Altınok