Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu, kilit parke taşı üretim tesisinde inceleme yaptı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Aksaray Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat ve beraberindeki heyeti taş ocağı sahasında kurulan kilitli parke taşı üretim tesisini ziyaret etti.

     

Aksaray Valisi Aydoğdu ve Genel Sekreter Canpolat yapılan çalışmaları yerinde incelemelerde bulunarak yakından takip ediyor. Yapım aşamasında olan kilit parke taşı üretim tesisinde yakından incelemelerde bulunan heyet, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Demirci kasabasında hayata geçen proje Valiliğin idaresinde olup hem kasabanın büyümesine hem de sanayi gücün arttırılması yönünde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Demirci kasabasında yapım aşamasında olan taş ocağı sahasında kurulan kilit parke taşı üretim tesisinde inceleme yapan Vali Aydoğdu ve Genel Sekreter Canpolat, yapılan proje hakkında bilgi aldı. Aksaray’ın üreten bir şehir olması yolunda hızla ilerleyen Aksaray Valisi Aydoğdu, kilit parke taş tesisiyle Aksaray’da sanayi gücündeki potansiyel arttırılması hedefleniyor.

Haber: Fatma Altınok