Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu, Gazeteciler ve Basın Bayramı tebriğinde bulundu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olması nedeniyle günün anlam ve önemine dair yaptığı açıklamada gazetecilik mesleğinin zorlu yanlarına değinerek tüm basın emekçilerinin gününü tebrik etti.

Vali Aydoğdu, sözlerine gazetecilik mesleğinin icra edilişinde gazetecilerin sürekli olarak göz önünde oluşlarından söz ederken, “Her mesleğin kendine göre zorlukları, güzellikleri vardır elbette. Ancak çok azı toplumun tamamına hitap eder, herkes tarafından yakından takip edilir, her zaman göz önündedirler. Bundandır ki daha stresli, daha sorumluluk isteyen, daha yorucu, daha fedakârlıkla yapılır. İşte gazetecilik tam da böyledir.” ifadelerine yer verdi.

Sözlerinin devamında basın mensuplarının görevlerini icra ettikleri sırada dış etkenler tarafından mesleklerinin icra edilişinde engel yaşanmaması için çaba sarf ettiklerini belirten Vali Aydoğdu, “Basın mensuplarımız olarak, hepimizin büyük ihtiyaç duyduğu önemli bir kamu hizmetini yapmaktasınız. Toplumsal bilginin kaynağı sizsiniz. Medeni bir toplum olarak en büyük gücümüz sizlersiniz. Onun için de sizlerin güven ve huzur içinde görev yapmanızı temin etmek bizim borcumuzdur.” İfadelerini kullandı.

Vali Aydoğdu açıklamasında basın mensuplarının daima yanında olduklarını belirerek, “Sizlere başarılarla dolu bir meslek hayatı ve sevdiklerinizle birlikte esenlikler diliyoruz. Bu vesileyle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.” sözleriyle tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Haber: Ağustos Gerçe