Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİ ALİ MANTI’DAN İLÇELERE ZİYARET

aksarayvalisi ali mantı, sarıyahşi,

aksarayvalisi ali mantı, sarıyahşi, ağaçören ve ortaköy ilçelerini ziyaret ederek,incelemelerde bulundu.

vali mantı, ilçeleri tanımak, sorun ve ihtiyaçlarlailgili bilgi almak üzere başlattığı ilçe ziyaretleri kapsamında sarıyahşi,ağaçören ve ortaköy ilçelerini ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretlerine kaymakamlıklarla başlayan mantı,sarıyahşi kaymakamı sercan sakarya, ağaçören kaymakamı zikrullah erdoğan veortaköy kaymakamı fatih görmüş’ten ilçeler hakkında bilgi aldı.

İlçelerin belediye başkanlıkları, İlçe emniyet amirliğive İlçe jandarma komutanlıklarını ziyaret ederek güvenlik güçlerinin sorumlulukalanlarında yürüttükleri hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi alan vali mantı,sarıyahşi ve ağaçören ilçeleri halk eğitim merkezi müdürlüklerinde meslekedindirme kurslarını ziyaret etti.

aşçı yardımcılığı, servis elemanı ve dikiş kurslarınakatılan kadınlarla görüşen vali mantı, kursları tamamlayan kursiyerleresertifikalarını verdi.

ziyaretlerinde muhtarların sorun ve taleplerini dedinleyen mantı, aksaray’da iyi şeyleri çoğaltmak için çalışacaklarını söyledi.

birlik ve beraberliğin önemini belirten mantı, “İlinimkanlarını dengeli bir şekilde bütün ilçelerimize sunacağız. hep beraber iyiolanı çoğaltmak için gayret göstereceğiz.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’da kavga ettiği arkadaşının üvey
Sıradaki Haber Üvey oğlunun tartıştığı genci bıçakla öldüren baba gözaltına alındı