Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİ ALİ MANTI’DAN ESKİL İLÇESİNE ZİYARET

aksaray valisiali mantı eskil

aksaray valisiali mantı eskil İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. vali ali mantı beraberindeemniyet müdürü ali karabağ, jandarma komutanı albay fuat anık, İl Özel İdaresigenel sekreteri ramazan altundağ, milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal ilebirlikte eskil İlçe ziyaretine kaymakamlık ziyareti ile başladı. 

İlçe kaymakamıkübra karaalioğlu ve ilçe protokolü tarafından karşılanan valimiz ali mantı’yaöğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. kaymakam kübra karaalioğlu’ndan ilçehakkında brifing alan vali ali mantı, İlçe emniyet amirliği, İlçe jandarmakomutanlığına da ziyarette bulundu.

vali ali mantıziyaretlerde yaptığı açıklamada; herkesin enerjisini aksaray için harcamasıgerektiğini söyledi. muhtarlar, İl genel meclis Üyeleri ayrım gözetmeksizinbütün siyasi partiler ile el birliği içinde aksaray için çalışmaya gayretgöstereceklerini vurgulayan vali ali mantı: “enerjimizi boş yereharcamayacağız. hep birlikte vatandaşlarımızı memnun edecek işler yapmak içingayret göstereceğiz. karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak sorunları çözeceğiz”dedi.

İlçe merkezindekiparkta vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet eden vali ali mantı dahasonra İlçe belediye başkanlığını ziyaret etti. belediye başkanı niyazialçay’dan belediye hizmetleri hakkında bilgi alan vali ali mantı İlçeadliyesini ziyaret ederek cumhuriyet savcıları ve hâkimlerle görüştü. vali alimantı daha sonra ilçe ziraat odası başkanlığında köy muhtarları ile tanışmatoplantısına katıldı. muhtarların sorunlarını dinleyen vali ali mantı dahasonra eşmekaya beldesini ziyaret etti.

eşmekayaİlkokulunda kop projesi kapsamında yaptırılan ‘z’ kütüphanesi açılış töreninekatılan vali ali mantı beraberindeki heyet ile eşmekaya İlkokulu ve ortaokulunayaptırılan spor salonunun açılışını gerçekleştirdi. eşmekaya belediyebaşkanlığını ziyaret eden vali ali mantı belediye başkanı tayfur başkan’danbilgi aldı. vali ali mantı daha sonra eşmekaya jandarma komutanlığını ziyaretederek beraberindeki heyet ile askerlerle birlikte öğle yemeği yedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesinden şok karar; Aksaray’da
Sıradaki Haber Kurban Bayramında Aksaray’da toplu ulaşım ücretsiz; İşte hareket saatleri!