Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Ali Mantı İade-i Ziyaretlerde Bulundu

aksaray valisi ali mantı

aksaray valisi ali mantı iade-i ziyaretleri kapsamında aksarayticaret ve sanayi odası, ticaret borsası, ziraat odası ve aksaray esnaf sanatkârlarodaları birliği’ni ziyaret etti.

vali ali mantı ilk olarak aksaray sanayi odası’nı ziyaretederek atso başkanı cüneyt göktaş, meclis başkanı fatih tekin, ve yönetimkurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

vali ali mantı daha sonra aksaray ticaret borsası’nıziyaret etti. borsa başkanı hamit Özkök ve yönetim kurulu Üyeleri ile tarafından karşılanan vali ali mantı bir süre görüştüğü Özkök’ten borsahakkında bilgi aldı. vali ali mantı’nın ziyaretlerinde İl Özel İdaresi genelsekreteri ramazan altundağ ve tarım ve orman İl müdürü bülent saklav’da hazırbulundu.

aksaray ziraat odası başkanlığı’na  iade-i ziyarette bulunan vali ali mantı  oda başkanı emin koçak ve yönetim kuruluÜyeleri görüştü. ziraat odası’nın sunduğu hizmetler hakkında bilgi aldı. valiali mantı daha sonra ve aksaray esnaf sanatkarlar odaları birliği’ni ziyaretederek birlik başkanı doğan ceylan ile görüştü. birliğe bağlı meslek odaları veesnaflara verilen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkçe’nin İç Anadolu Bölesinde yer
Sıradaki Haber Aksaray’ın lezzet durağı, yöresel tatlıları damakları şenlendiriyor