Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİ ALİ MANTI GÖREVİNE BAŞLADI

geçtiğimiz hafta yayınlanan cumhurbaşkanlığı

geçtiğimiz hafta yayınlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesiile bingöl valiliği’nden aksaray valiliği’ne atanan vali ali mantı, bugün yenigörev yeri olan aksaray’da görevine başladı.

aksaray valisi ali mantı, aksaray kültür merkezinde valiyardımcısı hakkı loğoğlu aksaray belediye başkanı  vekili süleyman canbulut, aksaray İl jandarmakomutanı albay fuat anık, aksaray İl emniyet müdürü ali karabağ , aksarayÜniversitesi rektörü prof. dr. yusuf Şahin , ile  daire müdürleri, sivil toplum örgütübaşkanları ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

kültür merkezine gelen aksaray valisi ali mantı aracındaniner inmez kendilerini çiçeklerle bekleyen çocuklarla yöneldi. ardındanprotokol üyelerine yönelen aksaray valisi ali mantı, tüm protokol üyeleriyletek tek selamlaşarak tanıştı.

vali mantı yaptığı açıklamada; “tüm idarecilerinkendine göre prensip ve kuralları vardır. bizim hedefimiz dürüstlük ve açıklıkiçerisinde adalete, hakkaniyete ve nezafete uygun bin yönetim tarzı sergilemek,kapsayıcı ve kuşatıcı olabilmek, hep birlikte beraber üye esasına dayalı, kurumve kuruluşlarımızla aksaray’ımıza daha iyi hizmet verebilmenin şartlarını veusullerini araştırmak, istişare yaparak en güzel yöntemi ve yönetimi uygulamakamacımız olacak. hatalarımızı daha derinleştirerek üzerine giderek büyüterekdeğil de onları telafi etmenin yollarını birlikte arama yoluna gitmek olacakhedefimiz. amacımız bulunduğumuz yerde en güzel, en doğru, en faydalı şeyibulabilmek. İnsanlar farklı olabilir, olması gayet doğal. Çünkü farklılıkzenginliktir, tek tipleştirme ise fakirliktir. Önemli olan bu zenginliğizamanında ve zemininde doğru değerlendirebilmek. biz aksaray’ın imkanlarınıelimizden geldiği kadar doğru  birhedefimiz olacak. hedeflerimizden birisi de devletin kurallarıyla, toplumundeğerleriyle ve yaratılışımız olan fıtrat kanunlarıyla uyumlu şekilde çalışmak”dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bayramda Ihlara Cam Terası ve
Sıradaki Haber Ihlara Cam Terası ve Kafeterya: Mükemmel Manzara Eşliğinde Bayram Keyfi!