Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİ ALİ MANTI ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

aksarayvalisi ali mantı hafta

aksarayvalisi ali mantı hafta sonunda çarşı esnaflarını ziyaretlerde bulundu.  konfeksiyon ve manifaturacılar Çarşısı ile sarraflarÇarşısındaki esnafları ziyaret eden vali mantı esnaflarla bir süre sohbet etti. 

valiali mantı;  belediye başkan vekilisüleyman canbulut, emniyet müdürü ali karabağ ve belediye meclis Üyesi durmuşsönmez’inde eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflara ‘hayırlı İşler’ dileğindebulundu.

valiali mantı yapım stüdyosu ve dijital medya sektöründe hizmet verecek koç ajans’ıziyaret ederek verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. açılışı gerçekleştirilenişyerinin hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu.

İnternetüzerinden yapılan canlı yayına konuk olan vali ali mantı aksaray’ı tanıdıkçaeksiklik ve ihtiyaçlarını görüp halkımız ve bürokrasimiz ile birlikte yasalarınve devletimizin bize verdiği yetkiler çerçevesinde aksaray’a doğru ve hayırlıhizmetler yapmayı istiyoruz. allah muvaffak etsin inşallah ”dedi.

valiali mantı daha sonra nora alışveriş merkezini ziyaret etti. merkez içerisindekiişyerlerini gezen vali mantı; esnaflara ‘hayırlı İşler’ dileğinde bulunurken; alışverişmerkezi müdürü yunus emre yıldırım’dan bilgi aldı.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Osmanlı eserleri yeniden canlanıyor!