Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ

ak parti İl başkanlığı

ak parti İl başkanlığı düzenlemiş olduğu kahvaltıprogramında 2002 yılından günümüze kadar parti teşkilatında görev almış İlbaşkanları ve yönetim kurulu Üyelerini bir araya getirdi. 

kültürpark içerisinde bir kafede gerçekleşen 24haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi istişare vedeğerlendirme toplantısına İl başkanı hüseyin altınsoy, İl genel meclis başkanımuammer tüzün, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanımehmet emin kılıç, Önceki dönem İl başkanları Şaban bostan, latif ağır, m.fatih yıldırıcı, önceki dönem İl yönetim kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarıkatıldı.

Önceki dönem yönetim kurulu üyelerine, partiprogramları ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında kısa bilgi veren İl başkanıhüseyin altınsoy, “bugün burada siz kıymetli teşkilat mensuplarımızın dua vedesteklerini istemek adına bir araya gelmiş bulunuyoruz. uzun ince biryoldayız. eski yeni demeden birlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. hepinizindua ve desteklerine ihtiyacımız var. bizler bugüne kadar hep şehrimizindertleriyle dertlendik. bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızısürdüreceğiz. bizlerin tek bir derdi var allah’ın rızasını kazanmak. ben buradaönceki dönemlerde teşkilatlarımızda görev alan İl başkanlarımıza ve yönetimkurulu üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. allah’ın izniylesüreci birlikte omuzlayıp 24 haziran seçimlerini, ilimizi en güzel şekildetemsil ederek tamamlayacağız” dedi.

programa katılan önceki dönem İl başkanları Şabanbostan, latif ağır, m. fatih yıldırıcı ve yönetim kurulu üyeleri, böyle anlamlıbir günde fikirlerinin alınmasından ve bir araya getirilmelerinden dolayı, İlbaşkanı hüseyin altınsoy ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ebulfeyz Elçibey caddesi Kafeler
Sıradaki Haber Aksaray’da Polise Silah Gösteren 17 Yaşındaki Sürücü Yakalandı!