Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Uzman Eller Projesi” kapsamında 5 milyon 500 bin TL hibe desteği veriliyor

  Aksaray’da Kırsal Kalkınma

 

Aksaray’da Kırsal Kalkınma Uzman Eller Projesi kapsamında hibe desteği veriliyor. Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav’ın konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada hibe sahibi olan projeler ile ilgili detaylar yer alıyor.

Konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya, “Aksaray’ımızın uzman ellerine 5  milyon 500 bin TL destek” diyerek başlayan İl Müdürü Saklav, “Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi kapsamında İlimizde geçerli başvuru yapan 41 projeden 22 proje Bakanlığımızca uygun bulunarak hibe desteklemesi almaya hak kazanmıştır. Her proje için 250.000 TL hibe desteklemesi yapılacak olup Projenin ilimize katkısı 5.500.000 TL olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav hibe desteği ile ilgili yapmış olduğu açıklamanın devamında, “bakanlığımız tarafından onaylanan hibeye esas nihai asil liste 19-23 Haziran 2023 tarihleri arasında 5 (beş) iş günü Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde askıda kalacaktır. Ayrıca proje başvuru sahipleri, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün internet sitesinden (https://aksaray.tarimorman.gov.tr) nihai asil listeye bakabileceklerdir.”diyerek açıklamasını sürdürdü.

Hibeden yararlanmak isteyen başvuru sahiplerinin askı süresi boyunca gerekli listeyi kontrol ederek ilgili evrakların hazırlanması gerektiğini vurgulayan Bülten Saklav,  askı listesinin indikten sonra 3- 7 Temmuz tarihleri arasında 5 iş günü içerisinde imzalanarak projelerin uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Haber: Ağustos Gerçe