Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

aksaray valisi ali mantı

aksaray valisi ali mantı aksaray müftülüğüne bağlı kurankursu öğreticileri ile düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. 

vali ali mantı eşi işıl mantı ile birlikte katıldığıtoplantıda kuran kursu öğreticileri arasında düzenlenen ‘hadis ezberleme ve duaezberleme’  yarışmalarında dereceye girenöğreticilere hediyelerini takdim etti.

kuran-ı kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşmayapan vali ali mantı; toplumda iyi insan kitlesinin çoğaltılması gerektiğini belirterekartık mazeret dönemini bittiğini maharet dönemine geçilmesi gerektiğinisöyledi.

vali ali mantı konuşmasını şöyle sürdürdü: “herkes ilminikişiliğini kimliğini ortaya koymalı iyi insan kitlesinin çoğaltılmasına gayretetmeli. biz ülke olarak mazlumların mağdurların son kalesiyiz. genelcoğrafyaların son ümit kalesiyiz. bunu korumak zorundayız. milli ve manevideğerlere sahip çıkan bizlere çok ciddi iş düşüyor. kucaklayıcı kapsayıcı olalım.”dedi.

kuran kursu öğreticilerine: “sizlere çok büyük görevlerdüşüyor. rabbim sizlere kuran eğitimi gibi bir görev nasip etmiş. bu görevi layığıile yapmak zorundayız.  bizlere düşen birdurum olursa kanunlar çerçevesinde her zaman elimizden geleni fazlasıylaçekinmeden yapacağımı herkesin bilmesini isterim” dedi.

konuşmaların ardından vali ali mantı ve eşi işıl mantı‘hadis ezberleme ve dua ezberleme’ yarışmasında dereceye giren kuran-ı kerimöğreticileri ile öğrencilere hediyelerini takdim etti.

programa aksaray emniyet müdürü ali karabağ eşi reyhankarabağ, müftü cemalettin bal eşi ayfer bal ile davetliler katıldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak'tan
Sıradaki Haber Başkan’dan müthiş hamle; Herkes evlensin diye salon fiyatını sudan ucuz yaptı!