Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

vali aykut pekmez “15

vali aykut pekmez “15 temmuz gecesi kendilerinedoğrultulan tankın, topun, tüfeğin ve uçağın karşısında iman dolu göğüsleriyledurdular. halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını halk gösterdi” dedi.

aksaray valisi aykut pekmez 15 temmuz Şehitlerini anma,demokrasi ve millî birlik günü ile ilgili yaptığı basın açıklamasında;

“15 temmuz 2016 cuma gecesi askeri yapılar içindekonuşlanmış fetÖ mensubu bir grup hain kendi halkına silah doğrulttu. tanklar şehirlerinmeydanlarına sürülüp halkın üzerine bombalar yağdırıldı. millet iradesinekasteden, özgürlüğümüze kasteden, 15 temmuz akşamı milletimizin kendisinikoruması için emanet ettiği silahı, tankı milletimize doğrultan, kendimeclisini, emniyet binalarını bombalayan, kendi vatandaşına kurşun atan,  kendi milletine ihanet eden hainleri veonların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz. bu ihaneti aslaunutmayacağız, unutturmayacağız.

tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altına girmeyen,özgürlüğünden taviz vermeyen ve bu uğurda canını seve seve feda eden bumilletin evlatları, ihanet şebekelerine karşı tüm dünyaya ders olacak şekildeasil bir duruş sergilediler. kendilerine doğrultulan tankın, topun, tüfeğin veuçağın karşısında iman dolu göğüsleriyle durdular. halkın gücünün üstünde birgüç olmadığını halk gösterdi.

menfur darbe girişiminin ilk haber alındığı andanitibaren kararlı bir duruş sergileyerek istiklalimiz ve istikbalimiz uğrunamücadele veren, bu uğurda şehitlik yâda gazilik mertebesine ulaşan güvenlikgüçlerimiz ve kadirşinas halkımız ile bu darbe girişiminin bozgunauğratılmasının ardından ülkemiz genelinde olduğu gibi kentimizin meydanlarındademokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan aziz milletimizin tümfertlerine, güvenlik güçlerimize, tüm kurum ve kuruluşların yetkililerine,siyasi iradeye, sivil toplum kuruluşlarına basınımızın güzide temsilcilerine,yediden yetmişe herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

bu vesile ile 15 temmuz darbe girişimine karşı canlarınıveren şehitlerimize bir kez daha allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranve minnetle anıyorum.  vatan, bayrak vemillet uğruna ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizinailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında olacağımızı da bir kez daha vurguluyor,aziz milletimizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Nevzat Palta, Kurban Bayramı dolayısıyla
Sıradaki Haber Kalplere işleyen bayram mesajı: Nevzat Palta’dan duygusal kutlama