Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÜNLÜ OYUNCULAR, PAYİTAHT ABDÜLHAMİD ve MUHALİFLERİNİ ANLATTI

aksaray belediyesi tarafından düzenlenen

aksaray belediyesi tarafından düzenlenen moderatörlüğünümehmet ercan’ın yaptığı “ii. abdulhamid han ve muhalifler” konulu söyleşiyepayitaht abdülhamid dizisinin oyuncuları hakan boyav ve bahadır yenişehirlioğlukonuk oldu.

konferansa aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşihasibe yazgı, ağır ceza mahkemesi başkanı İlker akkaş, stk temsilcileri ve çoksayıda vatandaş katıldı.

dizide “mahmut paşa” karakterine can veren hakanboyav ve tahsin paşa karakterini canlandıran bahadır yenişehirlioğlu içten vesamimi sohbetleriyle dizinin yakın takipçilerinden ve hayranlarından büyük ilgigördü.

tahsin paşa rolüyle tanınan bahadır yenişehirlioğlukendilerine böyle bir imkanı tanıyan belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ yateşekkür etti. yenişehirlioğlu, konuşmasının devamında  başkan yazgı’nın kültür ve sanata her zamanöncülük ettiğini söyleyerek “ bir belediye başkanına yakışacak bütün vasfıtaşıyorsunuz. hem şehir münasebetleriniz hem insanlarla münasebetleriniz hem deadalet ve hak kavramlarından taviz vermeyişiniz, bizim için en önemli değerolan kültür ve sanat faaliyetlerine bu şehirde alan açmış olmanız başlı başınateşekkürü hak ediyor. o yüzden kendi adıma ben sizlere çok teşekkür ediyorum.

tabi hiç bir şey tek başına gerçekleşmiyor. bu bir ekip çalışması.en büyük destekçilerinizden birinin de eşiniz hanımefendi olduğunu düşünüyorum.bütün ekibi kutlamak gerekiyor. umarım bu demokratik yarışta, bu güzelsüreçte,  Şehrül-emin olarak size tekrarvazife tevdi edilir. bu kültür ve sanat faaliyetlerini daha da arttırarak devamedersiniz inşallah” diye konuştu. 

kolay bir proje değil

hakan boyav, abdülhamid payitaht dizisinin başarısının tümoyuncuların rollerinin hakkını vermesine bağlı olduğunu ifade ederek, “buproje kolay bir dizi projesi değildir.” diye konuştu.

mahmut paşa’ya başkanyazgı’dan pastırma ikramı

pastırma yemesi ile hafızalarda yer eden mahmut paşa rolüneithafen aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ünlü oyuncuya pastırma ikrametmesi söyleşide renkli görüntüler oluşturdu. boyav, belediye başkanının ikramettiği pastırmayı yerken izleyenleri de gülmekten kırdı, geçirdi.

abdülhamidanlatılması zor bir karakter

oyuncu ve yazar bahadır yenişehirlioğlu ise abdülhamid’inanlatılması zor bir karakter olduğunu belirtti. abdülhamid’e o dönemde muhalifolan kesimlerden bahseden yenişehirlioğlu “toplumun bir kısmı abdülhamid’ e kızıl sultan demiş, bir kısmı ismi abdülhamidhan cennet mekan demiş” dedi.

kendilerini dinlemeye gelen hayranının sorularını cevaplarünlü oyuncular, başkan yazgı’ya teşekkür etti. bakan yazgı, söyleşidemoderatörlük yapan mehmet ercan ile hakan boyav ve bahadır yenişehirlioğlu’nagünün anısına tablo hediye etti. aksaray kültür merkezinde gerçekleştirilensöyleşi sonunda yenişehirlioğlu, kitaplarını imzaladı.  

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!