Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üniversite Güvenlik Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Üniversitegüvenlik koordinasyon kurulu toplantısı

Üniversitegüvenlik koordinasyon kurulu toplantısı aksaray valisi ali mantı başkanlığında gerçekleştirildi.

valiliktoplantı salonunda düzenlenen toplantıda Üniversitede güvenli öğretim ortamınındevam ettirilmesi, varsa sorunların tespiti ve çözüm önerileri değerlendirildi. 

aksarayvalisi ali mantı; ‘huzur şehir aksaray’da eğitim ve öğretimi en iyi şekilde sağlamakiçin hep beraber gayret göstereceğiz’ dedi.

aksarayÜniversitesi kampüsü ile yüksek Öğrenim Öğrenci yurtlarında herhangi birolumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını, alınmaya devam edeceğiniaktaran vali ali mantı: “aksaray’da şeffaf yönetim anlayışı, her temas bir izbırakır görüşü ve anlayışı ile hareket ediyoruz. bizler ve ilgili kurumlarımız yükseköğrenimlerinisürdüren gençlerimizin huzur ve güven için olmaları için her türlü tedbirialıyor, eksiklikleri tamamlayarak varsa sorunların çözümü için gayretgösteriyoruz.” dedi.

toplantıdaemniyet müdür yardımcısı cenk balta tarafından alınacak tedbirler ile ilgilisunum yapılırken, yükseköğrenimde karşılaşılan sorunlarla ilgilideğerlendirmeler yapıldı. toplantıya katılan kurum temsilcilerinin görüş veönerilerini dinleyen vali ali mantı kurul kararlarının dikkatli şekildeuygulanarak aksamaya meydan verilmemesini istedi.

toplantıyavali yardımcısı gürkan karaman, belediye başkan yardımcısı serdar baydar,emniyet müdürü ali karabağ,  İl jandarma komutanı albay fuat anık, gençlikhizmetler ve spor İl müdürü cüneyt alkan ile emniyet müdürlüğü ve jandarmakomutanlığı’ndan birim müdürleri katıldı.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde gerçekleştirilen "Oku
Sıradaki Haber “Oku Kazan” Kitap Okuma Yarışması Dereceye Giren Öğrenciler Aksaray’ı Keşfetti