Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ülkü Ocakları Başkanı, İl Başkanı olursa!

2015 yılı genel seçimlerinin

2015 yılı genel seçimlerinin ardından MHP’den ayrılan bir grup Meral Akşener’in Genel başkanlığında 25.10.2017 tarihinde İYİ Parti’yi kurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanlığına, MHP’nin Aksaray’daki Ülkü Ocakları eski başkanı Sercan Belgemen atanmıştı. Sercan Belgemen’in İl Başkanı olması ile birlikte İYİ Parti programlarında, partililer eski kimliklerini, ülkücülüklerini unutmadan hep birlikte Bozkurt işareti yapmaya devam ediyorlar.
14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinden önce Millet İttifakı’nın adaylarına oy istemek için Aksaray’a miting için gelen Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın konuşmasının ardından, Millet İttifakı’nın adayları tanıtılırken, ittifakın Aksaray’daki birinci sıra adayı Turan Yaldır vatandaşları Bozkurt işareti ile selamlamıştı.
Vatandaşlar, İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen’in ve MHP 25. dönem Milletvekili Turan Yaldır’ın ülkücülüğünden ve milliyetçiliğinden ödün vermeden programlarda bozkurt işareti yapmaya devam ediyorlar.
Bozkurt işareti İYİ Parti’nin bugün yapılan basında toplantısında da yapması vatandaşlar “ Parti değişse de ülkücülük ve milliyetçilik değişmiyor” yorumunda bulundular.
Bundan sonraki programlarda da bozkurt işaretinin kullanılıp, kullanılmayacağı merak ediliyor.
Haber: Fatma Altınok