Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ülkü Kuruyemişin yeni şubesi Paşacık’ta açıldı

Aksaray’da faaliyet gösteren Ülkü

Aksaray’da faaliyet gösteren Ülkü Kuruyemiş, yedinci şubesinin açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Ülkü Kuruyemişin yeni şubesi Paşacık mahallesinde açıldı.

Açılış törenine Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış, dualarla gerçekleştirildi ve ardından Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmasında, firmanın Aksaray’a hayırlı olmasını dileyen Kumbuzoğlu, Ülkü Kuruyemiş’in şehirdeki ekonomik katkısına vurgu yaptı.

Ülkü Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülkü, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, “Aksaray’a hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Yeni şubemizle birlikte halkımıza daha geniş bir hizmet ağı sunacağız” dedi.

Açılışa katılan davetlilere Ülkü Kuruyemiş tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılışa özel düzenlenen kampanyalarla Ülkü Kuruyemiş, Aksaray’daki yedi farklı bölgede kuruyemiş ve çeşitlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Ülkü Kuruyemiş’in yeni şubesi, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile kısa sürede Aksaray halkının uğrak noktası olmayı hedefliyor.

Fatma Altınok