Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ulaşımın etkili isimlerinden önemli ziyaret: Ulaşımda yenilik var mı?

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Dinçer’i Aksaray Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
31 Mart 22024 tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçim sonucunda, halkın oylarıyla yeniden belediye başkanı olarak seçilen ve ikinci dönemine başlayan Dinçer’e kurum, kuruluş ve vatandaşlar tarafından tebrik ziyaretleri gerçekleşiyor.
Bu kapsamda, Dinçer’i Aksaray Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dinçer’i ziyaret ederek tebrik etti.
Dinçer’i Aksaray Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk, göreve gelmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Dinçer’e çalışmalarında başarılar diledi.
Belediye Başkanı Dinçer, nazik ziyaretinden ötürü Dinçer’i Aksaray Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok