Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UİGAD’DAN BAŞKAN YAZGI’YA ZİYARET

İstanbul merkezli uluslar arası

İstanbul merkezli uluslar arası İnternet gazetecileri vegazeteciler cemiyetinin(uİgad) geçen ay kurulan aksaray il temsilciliği yönetim kurulu üyeleri tarafından belediyebaşkanı haluk Şahin  yazgı ‘ makamındaziyaret edilerek kuruluş hakkında bilgi verildi.

bir yandan belediye başkan adayları açıklaması stresininyaşandığı, diğer yandan ise devam eden hizmetlerin olabildiğince kıştan öncebitirilmesi  için sürdürülen yoğunçalışmalardan cemiyete zaman ayırılmasından dolayı başkan yazgıya teşekkür edenaksaray il temsilcisi ali genç ziyaretin fevkalade  samimi bir havada geçtiğini belirtti.

genç ” kurucu genel başkanlığını İzzet aydın’ın,ortaanadolu temsilciliğini okan geçgel’in yaptığı merkezi İstanbul olan  bir taraftan İnternet yayıncılığının hemyayıncılar, hem de takipçiler için yasal ortama oturtulması için tbmm sinde  ve partilerin genel merkezinde yapılan girişimlerleiçin uğraşan ,aynı zamanda dünyanın 7 kıtasında teşkilat lamasını sürdüren.

diğer taraftan ise içinde orta anadolu bölgesi illerininde bulunduğu ülkemizin tüm bölge ve bu bölgelerdeki illerde teşkilatlarınıkuran cemiyetimiz ilçelerdeki teşkilatlanmasını da sürdürüyor.

bu çerçevede geçen ay kurulan cemiyetin aksaray iltemsilciliği yönetim kurulu olarak ilk ziyaretimizi belediye başkanı halukŞahin yazgı ’ya yaptık.

başkan yardımcısı celil acar, genel sekreter mücahitmercan, yönetim kurulu üyeleri savaş ulukaya, vedat tunç ve hasan İnce ilebirlikte ziyaret ettiğimiz belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ ya kuruluşmaksadımız ve bu maksada ulaşılabilmesi için yapılan girişimler hakkındabilgilendirerek bizlerinde aksaray’da kurumumuzun  misyonuna uygun çalışmalar yapacağımızbilgisini paylaştık..

karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduğumuz ziyaretimiziyönetim kurulu üyelerimizle başkan yazgı ve başkan yardımcısı  güven kemerkayaarasında samimi  bir şekilde geçengörüşmenin ardından karşılıklı başarı dilekleriyle tamamladık.

bir taraftan fırsat buldukça kurumlarında müsait ligiçerçevesinde kurum ziyaretimiz sürdürürken, diğer taraftan ise ilçeteşkilatlarımızı hizmete açacağız” dedi.

haber ali genç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'ın sevilen ilçelerinden Sultanhanı'nda yer
Sıradaki Haber Sultanhanı’nda Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Yapıldı