Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UİGAD AKSARAY ŞUBESİ KURULDU

derneğin yapılan ilk  yönetim toplantısındaittifakla 

derneğin yapılan ilk  yönetim toplantısındaittifakla  İl başkanlığına ali genç ‘inyardımcılığına  celil acar ,genelsekreterliğe mücahit mercan, yönetim kurulu üyeliklerine mustafa avcı, savaş ulukaya hasan İnce ve vedat tunç geldi.

merkezi İstanbul’da bulunan uluslar arası İnternetgazetecileri ve gazeteciler derneğinin aksaray İl temsilciliği görevine geçenay gelen gazetemiz yazar ve muhabir ali genç başkanlığında yapılan ilktoplantısında yönetim arasında görev taksimi yapıldı.

merkezi türkiye’de olan, dünyanın bir çok ülkesinde temsilcilikler açmaya başlayan  maksadı önceliği ülkemizde olmak üzere dünyagenelindeki internet  medyası mensuplarıile birlikte yazılı ve görsel ile işitsel medya mensuplarının hak ve sorumluluklarının belirlenmesi vekorunması olan derneğin aksaray temsilcisi ali genç başkanlığındaki ilktoplantısında  yapılan istişare ile  il başkan yardımcısı  celil acar, genel sekreterliğe mücahitmercan, yönetim kurulu üyeliklerine mustafa avcı, savaş ulukaya, vedat tunçve  psikolog hasan İnce oldu.

tÜrkİye ve dÜnya genelende teŞkİlatlanmasini devamettİren derneĞİmİz İnternet medyasinin hak ve sorumluluklarinin belİrlenmesİİÇİn sİyasİlerle gÖrÜyor!

dernek ve çalışmaları hakkında bilgi veren İl temsilcisigazeteci-yazar ali genç ülkemiz merkezli uluslar arası bir gazeteciler meslekkuruluşu olan uluslar arası İnternet gazetecileri ve gazeteciler derneğiningenel merkezi İstanbul’dur.

kurucu genel başkanı İzzet aydın olan derneğimizin  İç anadolu temsilcisi aksaray medya camiasıtarafından yakından bilinen uzun yıllar ilimizde  mesleğimizi başarılı şekilde sürdüren  okan geçgel.

Ülkemiz genli ile birlikte dünyanın da birçok ülkesindeaçılan temsilciliklerle teşkilatlanan derneğimiz bir taraftan da geçtiğimizhafta ankara’daki ilk bölge istişare toplantımızı yapmanın yanında toplantıyakatılan illerin temsilcileriyle birlikte internet medyasının hak vesorumluluklarını belirten bir yasal düzenlemenin yapılabilmesi için akparti,mhp,bbp,chp ve dsp yetkilileriyle de tbmm ile genel merkezlerindegörüşmeler gerçekleştirerek yasal düzenleme ile ilgili teklifimizi ilettik.

alİ genÇ “en kisa zamanda İlÇelerİmİzde teŞkİlatlanipkuruluŞ maksadimiz ÇerÇevesİnde ÇaliŞmalarimiza baŞlayacaĞiz”

İl temsilciliğimizin yanı sıra sultanhanı ilçemizdehüseyin tosun ve eskil ilçelerimizde ise hilmi yol  kardeşlerimizi temsilcilerimizi belirledik.

yakın bir zamanda buralardaki yönetimi oluşturduktansonra diğer ilçelerimizde de teşkilatlanmamızı tamamlayarak kuruluş maksadımızauygun çalışmalarımıza ilimiz genelinde başlayacağız. ”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi sosyal medya hesabından
Sıradaki Haber Aksaray’ın doğa harikası;  Güzelyurt Manastır Vadisi