Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UEFA ülke sıralamasını güncelledi; Türkiye kaç paunda

Avrupa maçlarının başlamasının ardından UEFA ülke sıralaması netlik kazandı. Bu hafta oynanan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir maçlarının ardından ülke puan durumu ve sıralamaya yönelik detaylar netleşti. Detaylar haberimizde…

Avrupa maçlarının başlamasının ardından

UEFA Ülke sıralaması, ülkelerin takım temsilcilerinin Avrupa maçlarında elde etmiş olduğu galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetler neticesinde sürekli olarak şekillenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi ikinci elem turu maçları kapsamında Lugano ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, bu maçtan 4-3’lük maç sonucu ile galip ayrıldı.

Avrupa  Ligi ikinci eleme turu kapsamında Ruzomberok adlı takım ile karşı karşıya gelen Trabzonspor ise 2-0’lık net sonuç ile maçtan galip ayrılan taraf oldu. Avrupa Konferans Ligi kapsamında 25 Temmuz tarihinde La Firoita ile karşı karşıya gelen Başakşehir ise 6-1’lik maç sonucu ile galip geldi.

Türkiye temsilcilerinin 3 maçı da kazanmasının ardından UEFA sıralamasındaki güncel durum merak konusu oldu. Ülke puan sıralamasında 9’uncu sırada yer alan Türkiye, temsilcilerinin galibiyetlerinin ev puan katkılarının ardından 34.200 puana sahip oldu.

 

Ağustos Gerçe