Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U15’te Şampiyon Aksaray Belediyespor!

Aksaray U15 Ligi’nde şampiyonluk

Aksaray U15 Ligi’nde şampiyonluk play-off’larında mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor U15 takımı bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Aksaray U15 Ligi’nde Anadolu Gençler, Ekecikspor, Motolux 68 Aksaray Belediyespor ve Aksaray 68 SK şampiyonluk play-off grubunda şampiyonluk mücadelesi vermeye hak kazanmışlardı. U15 play-off grubunun 1.haftasında oynanan karşılaşmalarda Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Aksaray 68 SK takımını 6-1, Ekecikspor ise Anadolu Gençler takımını 5-3 mağlup etmişti. Play-off grubunun 2.hafta karşılaşmasında Anadolu Gençler ve Aksaray 68 SK takımları 2-2 berabere kalırken, Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ekecikspor’u 4-1 mağlup ederek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğu getiren galibiyetin ardından büyük coşku yaşayan genç futbolcular U15 Türkiye Şampiyonası Grup Eleme maçlarında Aksaray’ı temsil etme hakkı kazandı.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, U16’nın ardından U15 Ligi’nde de şampiyon olarak alt yaş kategorilerinde 2 şampiyonluk yaşadı.

U15 Ligi Play-Off grubunun 3. haftasında formalite maçına çıkacak olan şampiyon Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Anadolu Gençler takımı ile 5 Mayıs Pazar günü saat 17.00’da karşılaşacak. Play-off grubundaki diğer maçta ise Aksaray 68 SK ve Ekecikspor 5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da karşı karşıya gelecek.

Hakan Hidayet Deniz