Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U13’te 11’inci hafta maçları nasıl sonuçlandı?

Aksaray U-13 Ligi 11. haftası, oynanan üç karşılaşma ile sona erdi. Bu maçlarda toplam 14 gol atıldı. Aksaray Gücüspor’un ligden çekilmesi nedeniyle, Aksaray 68spor hükmen galip sayılarak haftayı 3 puanla kapattı. Lider Ekecikspor, güçlü rakibi Anadolu Gençler Futbol Kulübünü 4-0 yenerek, ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Aksaray U-13 Ligi 11.

Ekecikspor, Aksaray U-13 Ligi’nin 11. haftasını galibiyetle kapatarak yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. 33 puanla zirvede yer alan Ekecikspor’u, 27 puanla Aksaray Belediyespor ve 25 puanla Aksaray 68spor takip ediyor. Ekecikspor, ligin 12. haftasında Aksaray 68spor’u mağlup ederse, 2023-2024 U-13 Ligi’ni şampiyon olarak tamamlamayı garantileyecek. Şampiyon olması durumunda, Ekecikspor ilimizi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe U-13 Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanacak. Ekecikspor daha önce U-14 ve U-17 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmişti.

Aksaray U-13 Ligi’nin 11. haftasında, Dağılgan Spor Tesisleri’nde oynanan maçta Aksaray Belediyespor, Eğitim Gençlikspor’u 5-0 yenerek puanını 27’ye yükseltti ve lider Ekecikspor ile arasındaki puan farkını korudu. Ligin 10. haftasında aldığı farklı mağlubiyeti unutarak Eğitim Gençlikspor karşısında istediği futbolu sahaya yansıtan Aksaray Belediyespor, farklı kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. Aksaray Belediyespor, ligin 12. haftasında Anadolu Gençler Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Eğitim Gençlikspor ise geçen hafta aldığı galibiyetin ardından 11. haftayı puansız kapattı ve 12. haftada Kılıçaslanspor ile oynayacak.

Aksaray U-13 Ligi’nin 11. haftasında, Dağılgan Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Kılıçaslanspor, Osmanlı Futbol Kulübü’nü 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatan ekip oldu.

Aksaray U-13 Ligi’nin 11. haftasında oynanması gereken Aksaray 68spor ile Aksaray Gücüspor karşılaşmasına, Aksaray Gücüspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle Aksaray 68spor hükmen 3-0 galip sayılarak haftayı 3 puanla kapattı. Bu galibiyetle puanını 25’e yükselten Aksaray 68spor, puan sıralamasında üçüncü basamakta yer aldı. Aksaray 68spor, ligin 12. haftasında lider Ekecikspor’u konuk edecek. Aksaray Gücüspor ise ligde aldığı kötü sonuçların ardından, ligin bitimine üç hafta kala ligden çekildi. 10 maçta sahaya çıkan Aksaray Gücüspor, 10 mağlubiyet alırken, kalesinde 54 gol görüp rakip filelere sadece 2 gol kaydetti.

Hakan Hidayet Deniz

Visual Capitalist tarafından yapılan araştırmalar
Sıradaki Haber En sadık müşteriye sahip araba markaları belli oldu; İlk sırada hangi marka var?