Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U13 Ligi’nde maç heyecanı başlıyor

Kurban Bayramı dolayısıyla bir

Kurban Bayramı dolayısıyla bir haftalık aranın ardından Aksaray U13 Ligi 4. hafta müsabakaları, Cumartesi oynanacak. Birbirinden zorlu ve heyecan dolu maçların yer aldığı bu hafta, ligde önemli değişikliklere sahne olabileceği ön görülüyor.

4.haftanın açılış maçında, Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 17:30’da, henüz ligde galibiyetle tanışamayan iki takım Osmanlı Futbol Kulübü ve Kılıçaslanspor karşı karşıya gelecek. Ligde sadece 1 puanı bulunan Osmanlı Futbol Kulübü, bu karşılaşmada ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Kılıçaslanspor da ligdeki ilk puanını almak adına mücadele edecek.

Günün ikinci maçında, Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 18:00’de, ligde puan alamayan Aksaray Gücüspor ile 7 puanla 3. sırada yer alan Aksaray 68spor karşılaşacak. Aksaray 68spor, bu maçı kazanarak haftayı 3 puanla kapatmayı hedeflerken, Aksaray Gücüspor ise sürpriz yaparak ilk puanlarını almayı amaçlıyor.

4. haftanın üçüncü maçı, derbi niteliğinde olacak. İlk üç haftayı kayıpsız geçen Ekecikspor ile Anadolu Gençler Spor Kulübü, Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 19:30’da mücadele edecekler. 9 puanla ilk iki sırada bulunan Ekecikspor, kazanarak rakibiyle arasındaki puan farkını açmak ve yenilmezliğini sürdürmek istiyor. Anadolu Gençler Spor Kulübü ise galibiyet serisini 4 maça çıkararak haftayı kayıpsız geçmeyi planlıyor.

Aksaray U13 Ligi’nin son maçında, Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 20:00’de, Eğitim Gençlikspor ile Aksaray Belediyespor kozlarını paylaşacak. Ligde 3 puanla 5. sırada yer alan Eğitim Gençlikspor, galibiyet serisini sürdürmek isterken, Aksaray Belediyespor ise kazanarak zirveden uzaklaşmamak için mücadele edecek.

Aksaray U 13 Ligi 4. hafta karşılaşmaları, genç yeteneklerin sahadaki performanslarıyla büyük bir heyecana sahne olacak. Tüm futbolseverler, bu önemli mücadeleleri kaçırmamak için sahalardaki yerlerini alacak.

MAÇ PROGRAMI:

1.Osmanlı Futbol Kulübü – Kılıçaslanspor

Saat: 17:30

Yer: Dağılgan 1 Nolu Saha

2.Aksaray Gücüspor – Aksaray 68spor

Saat: 18:00

Yer: Dağılgan 2 Nolu Saha

3.Ekecikspor – Anadolu Gençler Spor Kulübü

Saat: 19:30

Yer: Dağılgan 1 Nolu Saha

4.Eğitim Gençlikspor – Aksaray Belediyespor

Saat: 20:00

Yer: Dağılgan 2 Nolu Saha

Hakan Hidayet Deniz