Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U13 Liginde 7’inci hafta tamamlandı; İşte detaylar

Aksaray’da U13 Ligi 7’inci hafta kapsamında gerçekleşen karşılaşmalarda sonuçlar belli oldu. Yapılan yedinci hafta karşılaşmalarının ardından Ekecikspor takımı liderliğini sürdürüyor.

Aksaray’da U13 Ligi 7’inci

Aksaray’da U13 Ligi heyecanı sürmeye devam ederken, hafta sonu 8 takım karşı karşıya geldi. Ligin lider isimlerinin bir araya geldiği karşılaşmalarda Ekecikspor elde ettiği galibiyet ile liderliğini bir kez daha pekiştirdi.

Haftasonu oynanan 7’inci hafta karşılaşmaları kapsamında elde edilen sonuçlar şu şekilde oldu; Aksaray Belediyespor- Osmanlıspor arasında oynana karşılaşmada kazanan taraf 6-0’lık maç sonucu ile Aksaray Belediyespor oldu. Öte yandan, ligde lider olma avantajını elde eden Ekecikspor ve Kılıçaslanspor arasında oynanan karşılaşmada ise 6-0’lık maç sonucu ile kazanan taraf Ekecikspor oldu.

Ligde geri kalan maçların sonuçları ise şu şekilde; Aksaray 68 SK- Anadolu Gençler arasında oynanan karşılaşmada 3-1’lik maç sonucu ile kazanan taraf Aksaray 68 SK oldu. Aksaraygücü ve Eğitimspor arasında gerçekleşen maçta ise 0-4’lük maç sonucu ile kazanan taraf Eğitimspor oldu.

Ağustos Gerçe