Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜZÜN’DEN KANDİL ve 1 MAYIS KUTLAMASI

Bu haberin fotoğrafı yok

aksaray İl genel meclis başkanı mehmet tüzün beratkandili ve 1 mayıs emek ve dayanışma günü mesajı yayınladı.meclis başkanımehmet tÜzÜn berat kandili mesajında; “tövbe kapılarının açık olduğu böylegünlerde, fırsatı ganimet bilerek, allah’ın af ve mağfiretine sığınmalı, o’nalayık kul ve ümmet olmaya çalışmalıyız.

artık, hem insanlık hem ülkemiz adına topyekûn yaşananmanevi kayıplar üzerine yeniden düşünüp, yaşanan huzursuzlukların sonaermesi, dinimiz, vatanımız ve milletimizin saadeti, huzuru ve selametiiçin sevgi ve hoşgörü içinde birlikte yaşamayı öğrenmek, öğretmek ve hayatageçirmek için dua  ve niyazda bulunmalıyız.

bu duygu ve düşüncelerle tüm aksaraylı hemşerilerimizinve İslam aleminin mübarek berat kandilini kutluyor, ülkemizin, İslam alemininbirlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütünmüminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını yüceallah’tan niyaz ediyorum.

1 mayıs emek ve dayanışma günü mesajında ise;

“Çalışma hayatındaki kalkınmanın yegâne anahtarıişçilerimizin emeklerine verilen saygının bir ifadesi olan 1 mayıs emek vedayanışma gününü kutlamanın hassasiyeti içerisindeyiz. hayatımızı kolaylaştıranher yapının inşasında imzası olan işçi kardeşlerimizin ülkemiz ekonomisi vesosyal kalkınmasındaki en büyük güç kaynağı konumunda olduklarıbilinmektedir.’’

 refah düzeyinin yükselmesinde, aksaray’ımızın vecennet vatanımızın gelişmesinde önemli rol oynadığını bildiğimiz işçi veemekçilerimizin en iyi şartlara kavuşmaları adına gereken tüm çalışmalarıyapıyoruz. devletimizin; çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplumörgütlerimizle işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlakbir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. kendilerine duyduğumuzgüvenle, çalışanlarımız da dün olduğu gibi, bugün ve yarın da aynı anlayışçerçevesinde tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içindesürdürülecek çalışmalara daha da özen göstereceklerine inanıyorum. 

bu vesileyle, bütün işçilerimizin, çalışanlarımızın,emekçilerimizin 1 mayıs emek ve dayanışma günü’nü kutluyor; aziz milletimizi,çalışma hayatının tüm katılımcılarını, en derin sevgi ve saygılarımlaselamlıyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde otomobilin ağaca
Sıradaki Haber Ağaca çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı