Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜZÜN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

başkan mehmet tüzün, cumhuriyetin

başkan mehmet tüzün, cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümünedeniyle mesaj yayımladı.

başkan tüzün, “ecdadımızın, her bir karış toprağınıkanlarıyla sulayarak bizlere emanet ettiği bu vatanı; bizler de aynı şuurlagelecek nesillere taşıma azim ve kararlılığındayız. milletimizin 15 temmuz’dagösterdiği şanlı direniş de bunun en açık bir göstergesidir” dedi.

başkan mehmet tüzün’ün mesajında:  “cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünübüyük bir coşkuyla kutluyoruz. ecdadımızın, her bir karış toprağını kanlarıylasulayarak bizlere emanet ettiği bu vatanı; bizler de aynı şuurla geleceknesillere taşıma azim ve kararlılığındayız. milletimiz, kurtuluş savaşı’yladüşmandan kurtulmuş, cumhuriyet’in ilanı ile eşit haklara sahip vatandaşlardanoluşan çağdaş bir millet haline gelmiş, devletinin yegâne ve gerçek sahibiolmuştur. cumhuriyetin kuruluşundan bu yana geçen yıllarda ekonomiden eğitime,sağlıktan adalete kadar her alanda modern bir devlet yapısının oluşturulmasıkonusunda önemli adımlar atılmış ve atılmaya da devam etmektedir. türk milleti,her zaman tarihteki büyüklüğüne ulaşacak karakterde ve yapıda olmuştur. heralanda yükselebilmek için azmini ve kararlılığını her zaman muhafaza etmiştir.milletimizin 15 temmuz’da gösterdiği şanlı direniş de bunun en açık birgöstergesidir

başkan tÜzÜn son olarak mesajında ;

‘’aziz milletimiz; cumhuriyetine, demokrasisine ve milliiradesine yönelik tehditleri her zaman bertaraf edeceğini ve bu değerlere sonnefesine kadar sahip çıkacağını şimdiye kadar tüm dünyaya gösterdiği gibibundan sonra da göstermeye devam edecektir. bu duygularla, cumhuriyetimizin 95.kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, başta gazi mustafa kemal atatürkolmak üzere, bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin kahramanları şehit vegazilerimizi de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, selam ve saygılarımısunuyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kayseri’de yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki
Sıradaki Haber Uçurumdan düşen bir kişi ağır yaralandı