Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE’NİN İLELEBET VARLIĞININ NİŞANESİDİR

 aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 12 mart İstiklalmarşı’nın kabulü

 aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 12 mart İstiklalmarşı’nın kabulü ve mehmet akif ersoy’u anma günü münasebetiyle bir mesajyayımladı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, mesajında şu ifadelereyer verdi  “mehmet akif ersoy, İstiklalmarşını içinde taşıdığı iman ve vatan sevgisi ile kaleme almış ve anadolu’yuvatan kılan ruhu marşımıza yansıtmıştır. millet olarak bizde bağımsızlığımızınsembolü olan marşımızı benliğimize işlemiş bulunmaktayız. İstiklal marşımız,türkiye’nin her bir köşesinde bu milletin, bu toprakların ilelebet varlığınısürdürmesinin dünyaya ilan edilmiş bir nişane metnidir.

merhum milli şairimiz mehmet akif ersoy’un dediği gibi,‘allah bir daha bu millete İstiklal marşı yazdırmasın’ diyorum. bu duygu vedüşüncelerle İstiklal marşımızın kabulünün 98’inci yıl dönümünde, merhum mehmetakif ersoy başta olmak üzere, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetve minnetle anıyorum.”

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Fatih Mahallesi’nde bir apartmanın giriş katındaki doğalgaz ana hattında
Sıradaki Haber Aksaray’da Doğalgaz Ana Hattı Alev Aldı, Mahalle Panik Yaşadı