Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’nin en güzel çilekleri Hasandağı eteklerinde

Hasandağı eteklerinde yetişen aroması

Hasandağı eteklerinde yetişen aroması ve kokusuyla vatandaşları mest eden çilekleri Türkiye’nin en güzel çilekleri Aksaray şehrini temsil etmeye devam ediyor.

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan çilek, Aksaray’da Hasandağı eteklerinde yetişiyor. Aksaray tarım şehir olmaya yolunda hızla ilerlerken üründe çeşitliliği arttırmak amacıyla üretimde yenilikçi yaklaşıma varılıyor.
Hasandağı bölgesinin bereketli topraklarında birbirinden güzel ürünler hem Aksaraylı vatandaşları hem de çevre illerdeki vatandaşların cazibe noktası oluyor. Hasandağı eteklerinde aroması ve tadıyla vatandaşların gözdesi olan çilekler, yaz aylarında tarlarda birçok ziyaretçiyi ağırlıyor.
Hasandağı eteklerinde üreticilerin yoğun uğraş sonucu toprağa buluşturduğu çilekler tadı ve rengiyle birçok kişinin sofrasına konuk oluyor. Çileklerin hasat zamanında Aksaraylı vatandaşlar ziyaret ederek çileklerini topluyor.
Aksaray’ın güzel çilekleri birçok kitleyi cezbederek Aksaray şehrini temsil ediyor. Türkiye’nin en güzel çilekleri Aksaray Hasandağı eteklerinde yetişiyor.
Haber: Fatma Altınok