Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’nin en eğlenceli erkeği ve kadını belli oldu

Marketing Türkiye araştırmasına göre

Marketing Türkiye araştırmasına göre Türkiye’nin en eğlenceli erkeği ve kadını belli oldu.

Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin eğlence haritası’ araştırmasının sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Türkiye’de vatandaşlara yönetilen  “En büyük eğlenceniz ne?” sorusunda en yüksek cevap yüzde 20 oranında “Film veya dizi izlemek” oldu. Ayrıca bir çoğunluğun arkadaşlarla buluşulduğunda daha çok eğlendiği kaydedildi.

Katılımcılara yöneltilen sorular kapsamında Türkiye’nin en eğlenceli kadın ve erkeği belirlendi. Sonuca göre yüzde 24,9 oran ile Türkiye’nin en eğlenceli erkeği Cem Yılmaz oldu. Cem Yılmaz’ı sırasıyla yüzde 12,1 ile Ata Demirer, yüzde 10,8 Tolga Çevik takip etti.

Türkiye’nin en eğlenceli erkek sıralaması;

Cem Yılmaz, Ata Demirer, Tolga Çevik, Beyazıt Öztürk, Şahan Gökbakar, Enis Arıkan, Şafak Sezer, Ahmet Kural, Engin Günaydın, Yılmaz Erdoğan olarak belirlendi.

Türkiye’nin en eğlenceli kadınlar sıralamasında ise ilk sırada yüzde 20 oranla Gürse Birsel yer aldı. Gürse Birsel’i sırasıyla Demet Evgar, Demet Akbağ izledi.

Türkiye’nin en eğlenceli kadın sıralaması ise;

Gülse Birsel, Demet Evgar, Demet Akbağ, Ezgi Mola, Gupse Özay, Binnur Kaya, Yıldız Tilbe, Yasemin Sakallıoğlu olarak kaydedildi.

Haber: Fatma Altınok