Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’nin en büyük kervansarayı’nda kritik ziyaret: Yetkililer bir arada!

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, ilçe içerisindeki çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kaymakam Melikoğlu, bu kez de Sultanhanı Kervansarayını ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu,

Türkiye’nin en büyük kervansarayı olarak literatüre geçen Sultanhanı Kervansaray’ı şehir içerisinde vatandaşların yoğun ilgisini görmesinin yanı sıra ülke genelinde ve yurt dışından da ziyaretçilerini ağırlıyor. Kaymakam Melikoğlu tarafından ilçe içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında Sultanhanı Kervansaray’ı ziyaret edilirken, ziyaret sırasında Kaymakam Melikoğlu’na, Kiraz Kaymakamı Habip Güneyli, 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, Eski Halfeti Belediye Başkanı Mehmet Şimşek, SGK İl Müdürü Bilal Akgün, İlçe Tarım Müdürü Merve Kutlu katılım sağladı.

Sultanhanı’yı ziyarete gelen, Kiraz Kaymakamı Habip Güneyli, 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan ve Eski Halfeti Belediye Başkanı Mehmet Şimşek, burada Kaymakam Melikoğlu ile birlikte ilçe ziyaretlerini sürdürdü. Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Melikoğlu, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

 

Ağustos Gerçe