Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE’DE İLK OLACAK

türkiye’de bir ilki teşkil

türkiye’de bir ilki teşkil eden ve aksaray sınırlarındahizmet verecek olan narlıgöl Özel bakım merkezi açılışa hazırlanıyor.   

sosyal aktivite, sağlık hizmetleri, bakım ve temizlikhizmetleri ile psikodestek sağlayan narlıgöl Özel bakım merkezi, uzman kadrosuile bir ilki gerçekleştirecek. tatil köyü konsepti ile hizmet veren tesislerinözel bakım merkezine dönüştürülmesi ile bir ilk yaşanacak. 5 bin metrekarekapalı alanda ve 10 bin metrekare açık alanda aile, Çalışma ve sosyal hizmetlerbakanlığına bağlı olarak hizmet verecek bakım merkezi, otel ve termal tesislebirleştirilerek, bakıma ihtiyaç duyan insanlar için alışılmışın dışında hizmetsunacak. 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde olması ile diğer birçok bakımmerkezinden ayrılan narlıgöl Özel bakım merkezi, aileler için de önemlihizmetler içeriyor. 

açılacak bakım merkezi hakkında bilgiler veren narlıgölÖzel bakım merkezi kurucu müdürü mustafa demiray, aksaray’dan ziyade türkiye’deihtiyaç olan bir bakım merkezini hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarınısöyledi. merkezlerinde evdeki özenle ve tatil havasında bakım hizmetlerininsunulacağını anlatan demiray, “5 yıldızlı bakım merkezimizde konforuyla kişiyeevinde bulunması gereken özeni ve tatil bölgelerinde arzuladıklarınıyaşatırken, sunduğu psikodestek ile de eksiksiz hizmet anlayışını şiar edindik.aile, Çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürlüğü de bu manada bizlere her türlüdesteği sağladı. gerek yol haritamızı çizmemiz, gerekse vereceğimiz hizmeti enüst noktaya ulaştırmamız noktasında yardımlarını bizlerden esirgemedi. onlarınde desteği ile termal bir tesisi engellilerimizin hizmetine sunmanınmutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Özelinsanlarımıza özel hizmet”

açık ve kapalı kullanım alanlarının tamamen engellilereengelleri aştıracak donanımda dizayn edildiğini ifade eden demiray, “ayrıca 10bin metrekare açık alanı olan tesisimizde engellilerimiz için oluşturacağımızözel hobi bahçeleri, serbest dolaşım alanları ve açık havada etkinlik imkanıolacak. yani biz özel insanlarımızı içeriye kapatarak hizmet verecek birmerkezden ziyade, onların bahçe ortamında doğayla bütünleşerek sosyalyaşamlarına katkı sunmak istiyoruz. bu tür yerler tatil köyü adı altında hep normalinsanlara hizmet vermek için inşa edilirken, biz özel insanlarımızın bu türolanaklardan faydalanması için termal otelimizi onların hizmetine sunuyoruz.Şuanda zihinsel engelli kategorisinde özel insanlarımıza hizmet vereceğiz.yakın zamanda ruhsal ve bedensel kısımları da faaliyete sokacağız. toplamda 300kapasite ile aksaray ve bölgemize hitap edeceğiz. sadece aksaray veilçelerinden değil, türkiye’nin her tarafından misafir kabul etmekteyiz”ifadelerini kullandı.

tesisin aileler için de özel hizmet vereceğini vurgulayandemiray, “bakım merkezimizde kalacak özel insanlarımızın aileleri için de özelbir bölümümüz olacak. aileler merkezimizde kalan yakınları ile daha uzungünlerde vakit geçirme olanağı bulacak. termal otelimizin bir kısmını o ailelerimiziçin ayırdık. otelimizde uygun fiyatlarla daha fazla konaklama ve merkezimizdekalan yakınları ile daha fazla zaman geçirme olanağı kazanacaklar. yani hemmerkezimizde kalan misafirimiz hem de aileleri 5 yıldızlı otel konforundasunduğumuz bu hizmetlerimizden faydalanacaklar. ‘engelleri kaldırıyoruz’düsturu ile çıktığımız bu yolda aileler tatil yaparken aynı zamanda engellileriile de beraber olacaklar. engelleri aşma noktasında ilk iş olarak engellilerleailelerine daha uzun süre vakit geçirme olanağı sunuyoruz. ‘en büyük engelsevgisizliktir’ sözünü de buradan hatırlatarak vereceğimiz hizmetle bütün buengellerin önüne geçmek için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde motosiklet çalan
Sıradaki Haber Motosiklet çalan iki hırsızdan biri tutuklandı