Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’de en fazla nerede fotoğraf çekiliyor?

Touropia tarafından yayınlanan verilere göre Avrupa’da en çok fotoğraf çekilen yerler belli oldu. Yayınlanan verilere bakıldığında Türkiye’de en fazla fotoğraf çekilen yerin İstanbul olduğu görüldü. Detaylar haberimizde…

Touropia tarafından yayınlanan verilere

Avrupa’da en çok fotoğraf çekilen yerlerinin açıklandığı verilere göre İngiltere’de en fazla fotoğraf çekilen yerin Londra olduğu görüldü. Yayınlanan veriler kapsamında Almanya’da ise Berlin ve Münih’te en fazla fotoğraf çekildiği görüldü.

Dünyanın en fazla turisti ağırlayan ülkelerinden bir tanesi olan Fransa’da ise en fazla fotoğraf çekilen yerin Paris olduğu kayıtlara geçti. Yayınlanan veriler kapsamında İtalya’da en fazla fotoğraf çekilen yer; Verona Floransa, Venedik ve Roma oldu. Türkiye’ye komşu ülkeler arasında bulunan Yunanistan’da ise en fazla fotoğraf çekilen yer Atina ve Fira oldu.

Yayınlanan bu veriler Avrupa’da ve özellikle de Türkiye’de en fazla fotoğraf çekilen lokasyonunun neresi olduğunu göstermek bakımından oldukça büyük önem arz ediyor. Bu veriler aynı zamanda ülkelerin Turizm potansiyelinin en yüksek olduğu şehirleri de kanıtlamış oluyor.

Ağustos Gerçe