Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’de en çok kupaya sahip takım kim oldu?

Süper Lig’in başlamasıyla birlikte taraftarların takım heyecanları da başlamış oldu. Türkiye’de futbola oldukça büyük ilgi gösterildiği görülürken hangi takımın kaç kupası olduğu merak konusu oldu. İşte güncel verilerle takımların kupa sayıları…

Süper Lig’in başlamasıyla birlikte

Türkiye’de en çok taraftarı bulunan takım olan Galatasaray, ülkenin en fazla sahibi olan takımı olarak ön plana çıkıyor. Avrupa’da da Türkiye’yi sıklıkla temsil eden Galatasaray’ın toplam 59 kupası bulunuyor. Galatasaray, 59 kupanın 24’ünü Süper Lig Şampiyonluğu’ndan elde etmiş bulunuyor. 18 kez Türkiye Kupası Şampiyonluğu bulunan Galatasaray’ın, 17 adet de Süper Kupası bulunuyor.

Türkiye’den en çok kupası bulunan ikinci takım ise Beşiktaş oluyor. Beşiktaş, 16 Süper Lig Şampiyonluğu, 11 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 11 Süper Kupa Şampiyonluğu ile 38 kupanın sahibi oluyor.

Türkiye’de en çok taraftara sahip olana ikinci takım olan Fenerbahçe’de ise toplamda 45 kupa yer alıyor. Fenerbahçe, 19 Süper Lig Şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 9 Süper Kupa Şampiyonluğuna sahip. 2024-2025 sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımların kupa sayılarının nasıl değişeceği ise şimdiden merak konusu oluyor.

Ağustos Gerçe