Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye Kamu-Sen’den Depremden Etkilenen Çocuklara Anneler Günü’ne Özel Mektup Yarışması!

Türkiye Kamu-Sen’in düzenlediği mektup

Türkiye Kamu-Sen’in düzenlediği mektup yarışması, depremden etkilenen çocukların annelerine duygularını ifade etme fırsatı sunuyor.

Türkiye Kamu-Sen, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinden etkilenen çocukların duygularını annelerine mektup yazarak ifade etmeleri için özel bir yarışma düzenliyor. Aksaray Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak, yarışmanın detaylarını paylaşarak ilkokul 3 ve 4. sınıflar, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik üç farklı kategoride düzenleneceğini belirtti. Başvuruların son tarihi 25 Nisan olarak belirlenirken, sonuçların 12 Mayıs Pazar günü, Anneler Günü’nde açıklanacağı ve ödüllerin sahiplerini bulacağı ifade edildi.

Yarışmada dereceye giren çocuklara verilecek ödüller de önemli bir detay. Birincilere 3 tam, ikincilere 2 tam, üçüncülere 1 tam altın ve mansiyon ödülü kazananlara ise yarım altın hediye edilecek.

Katılımcıların şartnameye uygun olarak yazacakları mektupları [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor. Bu yarışma, çocukların duygusal ve duyarlı yönlerini ortaya çıkararak birlik ve dayanışma içinde olmalarını sağlayacak anlamlı bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Haber: Fatma Altınok