Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkeş Özbek: “Tek derdim Ağaçören’e hizmet etmek”

Ağaçören ilçesinde yerel seçimlerin

Ağaçören ilçesinde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) belediye başkan adayı olarak gösterilen Türkeş Özbek, hizmet aşkını ve vizyonunu ortaya koyarak ön plana çıkıyor.
Özbek, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi BBP Aksaray İl başkanı Yaşar Ar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, sunduğu projelerle dikkat çekti. Destici’nin de destek sözü verdiği projeler, Ağaçören’ün gelişmesi ve şehir havasına girmesi için önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Ağaçören’de yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı projeler geliştiren Türkeş Özbek, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ağaçören Belediye Başkanlığı için yarışacak. Özbek, “Benim bir tek derdim var, o da Ağaçören’e hizmet etmek, Ağaçören’in gelişmesini sağlamak, Ağaçören’de yapılmayan projeleri hayata geçirmektir.” diyerek halka olan bağlılığını vurguluyor.
Ağaçörenlilere seslenen Özbek, gelin gönül birliği yapalım çağrısında bulunuyor. Kendisini desteklemek isteyen vatandaşların sorunlarına kulak vermek için her zaman ulaşılabilir olduğunu belirten Özbek,” Hemşehrilerimin, gönül birliği yaptığım dostlarımın sorunlarını, önerileri ve istediklerini dinlemek, istedikleri zaman ulaşılması için telefon numaramı sizlerle paylaşıyorum. 0 (543) 551 96 18 nolu şahsi numaramdan 7 gün 24 saat sizlere bir telefon kadar yakınım” diyerek telefon numarasını da paylaştı.
Özbek, “31 Mart’ta Büyük Birlik Partisi’nin Ağaçören’den belediye başkan adayı olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. Destek ve dualarınızla, Allah’ın izniyle noter huzurunda onaylattığım projelerimi hayata geçirmek için varım. Gelin el birliği şeklinde Ağaçören’i yönetelim.” ifadeleriyle halka sesleniyor.
Türkeş Özbek’in Ağaçören’e olan bağlılığı ve hizmet aşkıyla dolu sözleri, ilçenin geleceği adına umut verici bir perspektif sunuyor. Ağaçörenliler, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimde Türkeş Özbek’e destek vererek, ilçelerinin daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Haber: Celil Acar